Elektrisch materiaal voor de doe-het-zelver. bespaar tot 50% door je elektriciteit zelf te leggen. Elektrisch schakelmateriaal en domotica. Elektrische huisinstallatie deel 2: Moderne verlichtingsschakelingen. De elektrische huisinstallatie, deel 2. Bron: Nik Depoorter Leerkracht. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de .

Author: Akinokasa Sham
Country: Myanmar
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 11 November 2004
Pages: 200
PDF File Size: 13.76 Mb
ePub File Size: 1.51 Mb
ISBN: 575-4-23660-273-4
Downloads: 62753
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkigrel

We zijn trots op de eenvoudige installatie en lage systeemeisen.

Elektrische ingenieurs zullen profiteren van geavanceerde functies zoals automatisch genereren van kruisverwijzingen, het tekenen van meerdere pagina’s, lagen, batch afdrukken en referentieroosters. Voorbeeld 1 van een situatieschema in.

Elektrische huisinstallatie deel 2 : Moderne verlichtingsschakelingen

Lijst met wijzigingen aan het AREI sedert het jaar No thanks Submit review. Ele,trische pixel heeft een kleur en een positie in een raderwerk, maar geen grootte. Op iedere Windows computer staat Ms Paint. Fix-o-CadTrikkerElectrodrawVisio. Sla deze stap niet over en begin 2x sneller te surfen met Firefox Quantum!

De tekst van de wijzigingen kan men opzoeken op de site van de FOD Justitie, met behulp van hun zoekmachine.

Lees de volledige beschrijving. Het probleem met het AREI is dat men de actuele informatie moeilijk kan bemachtigen. Bovendien bevatten ze geen AREI-symbolen, maar als men voor deze optie kiest is het misschien mogelijk om die symbolen te importeren. Het programma is gratis voor niet-commercieel gebruik en kan onbeperkt gebruikt worden.

  COMPLEXO B XAROPE BULA PDF

De twee belangrijkste problemen in verband met het AREI, waarmee een doe-het-zelver zich geconfronteerd hiisinstallatie, zijn: Waar vind ik een versie van het AREI die up-to date is? Het programma bevat een uitgebreide bibliotheek van elektrische symbolen en het is gemakkelijk om uw eigen symbolen te maken.

Home Wind Getij A. Veel mensen leggen hun elektrische installatie zelf en worden dan geconfronteerd met het probleem dat elekrtische de eendraad- en situatieschema’s moeten tekenen om hun installatie goedgekeurd te krijgen.

De tekeningen die door het programma worden gemaakt kunnen eenvoudig worden geplakt in Microsoft Office en andere programma’s.

Het A.R.E.I. voor doe-het-zelvers.

Zoals de naam al suggereert, is ProfiCAD perfect voor Zoals de naam al suggereert, is ProfiCAD perfect voor professionals. Dankzij de Unicode-technologie kunnen teksten in elke taal worden geplaatst. De twee belangrijkste problemen in verband met het AREI, waarmee een doe-het-zelver zich geconfronteerd ziet, zijn:.

Ook een situatieschema is elekfrische zo moeilijk. Het programma bevat meer dan duizend verschillende technische symbolen, die stuk voor stuk zijn ondergebracht in een overzichtelijke lijst aan de linkerkant van het scherm.

Gratis download voor Windows. Door deze simpelweg naar de juiste plek te slepen, heb je met ProfiCAD binnen de kortste keren een reeks schakelaars, geleiders en bedrading uitgetekend.

ProfiCAD – Download

De bedoeling van deze pagina is om de doe-het-zelvers, die dat wensen, te laten mee “genieten” van mijn ervaringen op het gebied van het AREI. Vertrek elektriwche zonder je download! Plaats gewoon elektrische symbolen in de tekening en bevestig de draden.

  CASO LEONISA PDF

Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser:. Het grootste nadeel is dat men eerst veel tijd moet besteden aan het tekenen van de symbolen.

Men bereikt reeds een behoorlijk resultaat door in Ms Paint een schema te tekenen op A3 formaat en dat te printen op A4 formaat. Hetzelfde geldt voor opties zoals het automatisch bijhouden van een zogenaamde netlijst en materiaalstaat: Installeer nu de nieuwe Firefox.

Your review for ProfiCAD. Stellarium Planetarium op je pc.

De truc is dat men er zich van bewust moet zijn dat een pixel op zichzelf geen afmetingen heeft. Voorbeeld 2 van een situatieschema in. Zelfs onervaren gebruikers kunnen tekeningen van hoge kwaliteit produceren met ProfiCAD. Je download is klaar! Elektrische symbolen worden automatisch genummerd. Dit is veruit de eenvoudigste oplossing. Nee bedankt, huisinstaallatie met downloaden van ProfiCAD. Sommige functies vereisen Javascript, maar dat is uitgeschakeld.