TopOption Beoordeling

TopOption overzicht

TopOption
Welkom Bonus tot 100 %
Begin direct

TopOption mogelijheden

  • Classic Option
  • 60 seconds
  • One touch
  • Option Builder en Pro Option.
  • 180 verschillende assets

Basis Informatie

Website naam: TopOption
Website URL www.topoption.com
Netwerk: Binaire Opties Handel
Vestigingsadres: Cyprus
Bonus informatie: Welkom Bonus tot 100 %
Winst percentage: 85 %
Minimale inleg: €100
Stortings mogelijkheden: Credit Card, Fast Bank Transfer, Webmoney, MoneyBookers en Netteller
Uitbetalings mogelijkheden: Uitbetalingen vinden plaats via hetzelfde kanaal gebruikt voor uw storting.
CySEC gereguleerd: Ja
Aanmelden: Meld je hier aan

Screenshots

Screenshot 1
Screenshot 1
Screenshot 1
Screenshot 1

Volledige review

TopOption was de allereerste EU gereglementeerde Binaire Opties Broker. Ze hebben een zeer goede reputatie waarbij gebruik gemaakt wordt van het Markets.com forex platform. Ze zijn algemeen erkend in Europa, Australie, Azië en Afrika. Zoals alle platforms op onze site is Topoption gereguleerd door de CySEC. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw deposito’s veilig zijn. Dit bedrijf is eigendom van Safecap Investments Ltd en is volledig transparant met gelden van cliënten.

Topoption biedt u verschillende soorten handel met tal van mogelijkheden, waaronder Hoog/Laag, One-Touch, 60 seconden, Option Builder Pro Option en Pairs. Op dit moment hebben ze meer dan 180 verschillende activa die je kunt handelen in de vier grote activaklassen zoals aandelen, valuta, indices en grondstoffen. Sinds kort biedt Topoption de mogelijkheid te handelen via je mobiele telefoon. U dient hiervoor de Topoption applicatie te installeren op uw smartphone.

De hoogte van de uitbetalingen kan oplopen tot zo’n 85 %. U heeft de keuze om uw eigen risiconiveau te kiezen wat Topoption uniek maakt. Deze optie wordt slechts door weinig brokers aangeboden.

Een ander pluspunt is de grote selectie van handelsmogelijkheden. TopOption heeft een bibliotheek van training middelen voor klanten zoals e-books, 1-op-1 training, web-seminars, economische agenda’s, markt-rapporten en meer.

Zowel stortingen als opnames zijn uit te voeren via een eenvoudig en efficiënt proces. Mocht u toch tegen onduidelijkheden aanlopen dan staan hun persoonlijke account managers u graag te woord.

Concurrerende uitbetalingen, geavanceerde handel in opties en mooie risk management functies maakt TopOption één van onze top platforms voor Binaire Optie handel. Dit platform is eenvoudig genoeg voor beginners en intuïtief genoeg om aan de behoeften van zelfs de meest geavanceerde handelaren te voldoen.» Meld je hier aan bij TopOption