Stockpair Beoordeling

Stockpair overzicht

Stockpair
Wekomstbonus tot 50 %
Begin direct

Stockpair mogelijheden

  • Stockpairs Binaire Opties en Paar Opties zijn gebaseerd op meer dan 100 valuta's,
  • Indexen
  • Producten en aandelen, die worden verhandeld op 's werelds grootste beurzen.

Basis Informatie

Website naam: Stockpair
Website URL www.stockpair.com
Netwerk: Binaire Opties Handel
Vestigingsadres: Cyprus
Bonus informatie: Wekomstbonus tot 50 %
Winst percentage: 85 %
Minimale inleg: €200
Stortings mogelijkheden: Credit card en Bankoverschrijving
Uitbetalings mogelijkheden: Minimaal € 20,- via Credit-Debetcard of Bankoverschrijving
CySEC gereguleerd: Ja
Aanmelden: Meld je hier aan

Screenshots

Screenshot 1
Screenshot 1
Screenshot 1
Screenshot 1

Volledige review

Stockpair is één van de toonaangevende Binaire Opties Brokers op dit moment. Ze bieden een breed scala aan mogelijkheden voor zowel beginners als de meer ervaren handelaren. Stockpair richt zich voornamelijk op het voorspellen van de marktbewegingen in financiële activa zoals grondstoffen , indices , valuta  en voorraden . Ze zijn sinds kort volledig gereguleerd door de CySEC.

Stockpair is opgericht in 2010 door Nextrade Worldwide LTD  en wordt algemeen beschouwd als één van de meest intuïtieve en betrouwbare handelsplatformen in de Binaire Optie markt.
Stockpair wist zich al snel te onderscheiden van overige aanbieders door de introductie van zogenaamde paar-opties. Bij deze betrekkelijk nieuwe vorm van handel gaat het om twee verschillende activa waarbij u voorspelt welke van de twee beter zal presteren.Sommige van de Paar Opties opgenomen in dit platform zijn:
Google vs Facebook Goud vs zilver Microsoft vs Apple Ebay vs Amazon
In deze review geven wij een compleet en duidelijk overzicht van de mogelijkheden wanneer u besluit te gaan handelen bij deze broker. Stockpair aanvaardt momenteel verschillende betaalmethoden zoals creditcards, overschrijvingen, Moneybookers , en nog een aantan andere methoden. De minimale storting is $ 200, en ze accepteren USD , EUR , GBP. Onze ervaring vertelt ons dat Stockpair zich sterk maakt opnamen zo spoedig mogelijk uit te voeren. De verwerking van een opname-verzoek duurt gemiddeld 2 werkdagen. Afhankelijk van de gekozen methode heeft u het geld normaal gesproken enige dagen later tot uw beschikking. De status van dit proces kunt u eenvoudig volgen in “Mijn Account” op de website.. Het minimum bedrag voor opname is slechts $ 20 , dat is een stuk lager dan de meeste makelaars. Stockpair is een snelgroeiende aanbieder van Binaire Opties. Klantenservice heeft top-prioriteit en wij waren niet in staat veel negatieve dingen te vinden in de verschillende trading blogs. Vanzelfsprekend kun je hun platform uitgebreid testen via een demo-account. Al met al een goede, betrouwbare partner voor uw Binaire Opties!

» Meld je hier aan bij Stockpair